Ekspedisjonen går fra Kongsberg, gjennom Europa, ferge til Tunisia, Algerie, Spania, Marokko, Spania og tilbake til Norge.

tirsdag 6. juli 2010

det umulige er mulig

26 timer etter at vi gikk inn på konsulatet kunne vi spasere ut igjen med 5 dagers transit visum, overlevert av konsulen selv. Vi har vært ekstremt heldige og stemningen er på topp. La oss håpe at uzb også går like greit.. Nå står vi på en borg 30 min øst for Erzurum og drikker iste og ser på landsbyen nedenfor.

5 kommentarer:

  1. Rødumsbygdas supporterklubb6. juli 2010 kl. 19:31

    Hei! Vi følger med dere på den spennende ferden og håper at alt går deres vei! Dere har veldig fine reiseskildringer. God tur videre!

    SvarSlett
  2. gratulerer og lykke til videre....

    SvarSlett
  3. bra det ordnet seg til slutt. dette var en god erfaring å lese om, siden vi skal kjøre til Mongolia i sommer gjennom de samme landene.
    vi følger spente med videre

    Mvh
    From here to anywhere

    SvarSlett
  4. Lykke tıl med mongolrally. Vı anbefaler dere aa foerst proeve Trabzom paa svartehavskysten da vı har hoert at det skal gaa raskere der samt at man ogsaa kan faa utstedt turıstvısum der. Alternatıvet er aa gjoere som oss med aa proeve lykken hos konsulen ı Erzurum, men vı anbefaler paa det sterkeste aa ha alle vısum ı orden foer dere draa hjemmefra. Vı har paa foelelsen av at vı har hatt veldıg flaks.

    Mvh
    Gutta ı The Odd Way Round.

    SvarSlett
  5. Det årner seg for greie gutter, tydeligvis!

    SvarSlett