Ekspedisjonen går fra Kongsberg, gjennom Europa, ferge til Tunisia, Algerie, Spania, Marokko, Spania og tilbake til Norge.

lørdag 26. juni 2010

Motorfusk

Ser en brun TLC60 i speilene, og blinker med lyset bak for å si hei... De legger seg opp på siden og det taes bilder. Vi kjører samlet i et par mil, til motoren plutselig begynner å fuske. Vi kommer oss inn på en bensinstasjon, og forventer det værste.
Før vi rekker å fiske fram reprasjonsmanualen, har den brune TLCen stoppet bak oss, og ut kommer en mann. Det viser seg å være Audun fra kongsberg (tur på hjul forumet), som er på tur til Island. Han stikker hodet under panseret, og sier at det enten må være elektrisk, eller drivstoffrelatert. Vi tar i mot alle teorier med takk, og etter en kjapp inspeksjon kan vi konstatere at vi ikke finner noen åpenbare feil.
Vi vinker Audun og hans familie videre på deres tur til Danmark og Island. Vi fortsetter mot malmø, og bilen ser ut til å virke utmerket...

2 kommentarer:

  1. Hei! Fikk en bekymret melding fra Audun i går etter at han hadde møtt dere. Ser ut som om det går bedre nå, da...

    SvarSlett
  2. Alt gaar heldigvis bra, og bilen ser ut til aa gaa bedre og bedre for hver bensinfylling. Maatte det holde hele veien!

    SvarSlett