Ekspedisjonen går fra Kongsberg, gjennom Europa, ferge til Tunisia, Algerie, Spania, Marokko, Spania og tilbake til Norge.

søndag 27. juni 2010

Forlater snart Tsjekkia.

To mil vest for Brno, og solen skinner :)
Etter campingliv i Sør-Sverige med påfølgende motorfusk dagen derpå, gikk turen på lørdag fra Sverige, via Danmark, ferge til Tyskland, og straka vegen til Tsjekkia.

Etter å ha tatt en "dårlig" beslutning om å ikke campe i de tyske skoger, men i stedet kjøre videre til Tsjekkia, endte vi til slutt med å kjøre forbi Praha, før vi tok en cowboy-strekk på en rasteplass. Trøtt er vel et greit stikkord.

I Praha, ble vi forsøkt stoppet av en falsk politibil, men ved å ignorere den kjørte han til slutt videre.

Veiene i Tsjekkia, som stort sett er laget av betong, minner mest om en konstant solid norsk ferist. Vi håper at Slovakiske veier ikke er like ille...

Passene våre er fortsatt i Oslo, og vi håper å få visum til Iran på mandag. Usbekistan visum jobbes det også med, dog ikke på lørdag og søndag. Det ser ut som vi får en spennende reise helt frem til mål.

Satser på å bade i middelhavet om kun få dager nå :)

Vi gleder oss til Amund kommer ned til Istanbul neste uke, og håper han tar med passene våre, vi skal nok få plass til de i bilen... "hint, hint"

Bilen har gått som en klokke, med unntak av fuskingen i sverige. På et tidspunkt var vi faktisk nede på 1,15 l/mil (bensin altså). Dette var målt over en hel tank, på tysk motorvei med mindre enn 3 girskift...



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar