Ekspedisjonen går fra Kongsberg, gjennom Europa, ferge til Tunisia, Algerie, Spania, Marokko, Spania og tilbake til Norge.

mandag 25. juni 2012

Stage 2: Gardasjøen - San Marino


Stage 2: Gardasjøen - San Marino

Sør for alpene er klimaet merkbart varmere og fuktigere. Vi våkner i Arco, uthvilte og klare for en ny dag på veien. Vi starter med en dusj på campingplassen før kursen settes sørover langs Gardasjøens østre bredde. En fin tur med mye å se på, både av natur og anatomi.

Første mål for dagen var å prøve å skaffe en ny radiator til bilen vår. Noe som viste seg å være en utfordring. Vi fant etter hvert fram til en Toyota forhandler like ved byen Verona. Ved en god blanding engelsk, tysk, italiensk og google-translate, fikk vi til slutt bekreftet at det ikke er mulig å oppdrive en radiator til så gammel Land Cruiser i Italia. Vår noget improviserte fix ser dog ut til å holde bra, så vi kjører på videre.

Etter besøket hos Toyota, setter ekspedisjonen kursen rett mot San Marino. Vi ankommer landet ca klokken 19:00 og kjører til toppen av det store fjellet som utgjør San Marino. Der venter en helt fantastisk utsikt! Kan anbefales. 

I skrivende stund befinner vi oss på en campingplass i San Marino. Her har vi spist middag, drukket en pils og skrevet blogg. Hilser til alle hjemme!

NB: Den varme jakken har det enda ikke vært behov for...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar