Ekspedisjonen går fra Kongsberg, gjennom Europa, ferge til Tunisia, Algerie, Spania, Marokko, Spania og tilbake til Norge.

mandag 25. juni 2012

Stage 1 Kongsberg - Lindau - Gardasjøen


Stage 1 – Kongsberg – Hirtshals – Lindau - Gardasjøen

Turen fra Kongsberg til Larvik gikk uten dramatikk og vi var I rute på vei ut av landet med ferge fra Larvik til Hirtshals I Danmark.
Mye kaffe og dårlig vær I Danmark førte til at vi kjørte gjennom natten og var sør I Tyskland dagen etter. Her hadde vi en liten issue med to hull I radiatoren, men ikke noe litt MacGyver-mekking ikke kunne ordne – heldigvis.  Der og da (da temp måler viste kokepunkt) var det litt dramatikk, men dette har vist seg å være en elektronisk feil som ofte kommer tilbake, hullene I radiatoren derimot er (inntil videre) tette!

Tyske ADAC var behjelpelig med å låne oss et verksted der vi fikk loddet og tettet radiatoren (også med kjemisk metall). Vi kjører på videre som om ingenting har skjedd…

Etter 24ish timer fra start kom vi til Lindau ved Bodense i Tyskland og hadde en fin kveld ved vannet. Dagen etter var det på igjen med en svipptur til Vaduz i Liechtenstein før vi kjørte mot Innsbruck og Brennerpasset. Vi endte dagen nord for Gardasjøen i Italia på en campingplass i Arco som er meget godt kjent for de som driver med klatring.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar