Ekspedisjonen går fra Kongsberg, gjennom Europa, ferge til Tunisia, Algerie, Spania, Marokko, Spania og tilbake til Norge.

lørdag 17. desember 2011

Her skjer det ting ja...


7 kommentarer:

  1. Er med glede jeg kan fortelle dere at deres forrige ekspedisjonsbil pajeroen, er i daglig drift i Torpa (Oppland)kunne ikke hatt bedre bil jeg:)

    hilsen beathe:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei. Jøss så kult! Kan du sende oss noen bilder eller? Hadde vært kult å se den igjen :)

      Slett
    2. Kan gjøre d men den ser ganske shabby ut foreløbig skal lakkere den opp igjen:-) klistremerkene var revet av den da j kjøpte den i stavanger. Var satt i en annen motor i den når j kjøpte den men den havarerte på turen fra stavanger men fikk tak i dele bil så da ble d ny motor igjen:-) men siden j henta den i fjor sommer har den gått som ei klokke:-) gikk gjennom eu kontroll med glans også:-) beathe:-) hvor skal j sende bildene?:-)

      Slett
    3. Hei.

      Har visst en tendens til å havarere den bilen :)
      Du kan sende bilder til: trandokken@hotmail.com

      Slett
  2. Det er en stor fryd å se at HJ'en fortsatt er i live...hilsen kjetil (tidligere eier) (PS: Før dere legger ut over land og strand, så sjekk at repsveisen over bakakslingen er inntakt - det begynner å bli noen år siden)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hehe, ja må nok inspisere sveisen :)

      Slett
  3. hei igjen :) pajeroen har havarert for andre gang for meg men er oppe å går igjen og regner med å få lakert den til høsten nå så da skal jeg love å sende bilder til dere :) men først vil jeg på en måte gjøre den fint i stand slik at det blir et gledelig gjensyn for dere,he he :)
    Hilsen Beathe :)

    SvarSlett